palvelut

Tarpeidesi mukainen palvelu­kokonaisuus teollisuuteen

PALVELUMALLIMME

Tavoitteena strateginen kumppanuus

Olemme teollisuuden tuotannonkehityksen kumppani, joka suunnittelee ja toimeenpanee tarvittavat ratkaisut tuotannon eri haasteisiin ja kehitystarpeisiin.

Suunnittelupalvelu: Kehitämme innovatiivisia konsepteja uusille koneille, laitteille, työkaluille ja prosessivaiheille, jotka on räätälöity vastaamaan sinun erityistarpeitasi ja tavoitteitasi.

Toimituspalvelu: Alihankkijaverkostomme turvin kykenemme valmistamaan, kokoonpanemaan, testaamaan ja toimittamaan kaikki suunnitelmamme.

Kumppanuus

Kumppanuusmallimme avulla varmistamme saumattoman yhteistyön ja vältämme tarpeettoman hallinnollisen lisätyön suuriakin volyymeja prosessoidessa. Tavoitteenamme on muodostaa strateginen kumppanuus mahdollistaen kilpailuedun luomisen erityisosaamisemme avulla.

Projektitoimitus

Tarjoamme kohdennetun ratkaisun konseptisuunnittelusta aina toimitukseen saakka, joka on räätälöity asiakkaamme erityistarpeet huomioon ottaen. Ratkaisuissamme otamme huomioon tuotteiden ja tuotannon skaalautuvuuden modulaaristen ratkaisujemme avulla.

Miksi valita Creo Tools?

Mahdollista tuotannon tehokkuus

Luo edellytykset kapasiteetin kasvulle

Virtaviivaista tuotannon prosessisi

Varmista toimintojesi turvallisuus

Prosessi

Toimintamallimme

01

Konseptisuunnittelu

Aloitamme yhteistyömme laajalla tarvekartoituksella. Usein tämä toteutetaan toimipistevierailun muodossa, joka antaa meille mahdollisuuden laatia yksityiskohtainen tarjous vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Ratkaisun tuotamme yhteistyössä asiakkaidemme omia asiantuntijoita konsultoiden ja hyödyntäen vakiintunutta toimintamalliamme. Tämä luo edellytykset uraauurtavien ratkaisujen syntymiselle ottaen samalla huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet.

02

Valmistus

Konseptin hyväksynnän jälkeen luomme valmistusdokumentaation sisältäen tarvittavat viranomaisvaatimukset. Tarkastettuamme ja hyväksyttyämme valmistusdokumentaation voimme edetä tuotteen toimitukseen, joka voidaan toteuttaa huomioiden kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet, kuten esimerkiksi asiakkaan oman tuotantokapasiteetin hyödyntäminen.

03

Toimitus

Takaamme ratkaisujemme saumattoman siirtymisen suunnittelupöydältä tuotantoon. Toimitusvaiheemme sisältää valmistuksen koordinoinnin lisäksi myös testaus- (FAT) ja asennustoimenpiteet (SAT) joilla taataan ratkaisujen toimivuus. Toimituksen jälkeen tuemme tarvittaessa laitteen käyttöön liittyen ja otamme huomioon kriittisten komponenttien saatavuustilanteen ja huollettavuuden jo suunnitteluvaiheessa.

Varmistamme edellytykset teknologian ja elinympäristömme kehitykselle luomalla älykkäitä tuotantoympäristöjä.”

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.